KÖPA & ÄGA

Alla Seacat-båtar levereras med fyrtaktsmotorer från Suzuki eller Mercurys omfattande utombordarprogram – en garanti för att båtupplevelsen börjar i det ögonblick du vrider om startnyckeln. Det ger inte bara kompletta båtlösningar med god prestanda, bränsleekonomi och tillförlitlighet, utan även Suzukis omfattande helhetslösningar vad gäller båtförsäkring, båtarnas stöldskyddsmärkning och garanti.

Suzuki båtförsäkring logotyp

Suzuki båtförsäkring

Vi på Svedea har tillsammans med Seacat Marine AB tagit fram en riktigt bra försäkring för dig som har en båt med Suzuki eller Mercury-motor. Försäkringen kan du teckna hos din Seacat återförsäljare och det går att försäkra både nya och begagnade båtar.

Brett skydd för din båt
Båtförsäkringen ger ett bra skydd året runt, oavsett om båten ligger i sjön eller på land. I försäkringen ingår bland annat allriskförsäkring, assistans och stilleståndsersättning om båten blir obrukbar längre än 20 dagar under högsäsong.

Allrisk ingår!
Vår allriskförsäkring täcker plötsliga och oförutsedda skador. Det innebär att du till exempel kan få ersättning om du råkar tanka bensin i vattentanken, krossar en ruta är du tar upp ankaret eller spiller olja på dynorna.

Snabb skadereglering
Vi tycker inte att din båt ska stå på land i onödan. Så skulle olyckan vara framme tar våra skadeexperter väl hand om dig. Vi satsar på personlig service och har nära samarbeten med reparatörer för att du ska få så snabb hjälp som möjligt.

Bolaget som gör skillnad
Svedea säljer försäkringar med idén att vara extra kunniga om det man försäkrar. För båt, vattenskoter, mc, snöskoter, ATV, bil, hund, katt och företag utvecklar bolaget konkurrenskraftiga försäkringsprodukter och gör livet enklare för kunderna. Bakom Svedea står världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.

Fullständiga villkor hittar du hos: SVEDEA

7 års garanti Way of Life logotyp

7 ÅRS MOTORGARANTI

Alla Seacat-båtar levereras med utombordare från Suzuki och Mercury med marknadens bästa garantier. Garantin innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund. Många yrkesanvändare, som t.ex. fiskeguider och ribcharterföretag, väljer Suzuki utombordare tack vare driftsäkerheten och prestandan.